Presentation av styrelsemedlemmar, ordförande

yvonne

Hej alla broholmervänner.

Är ganska nyvald ordförande för Broholmerföreningen. Tog vid i en tid när dåvarande styrelse kände att de gjort sitt efter många års slit och när det då fanns planer på att lägga föreningen vilande.

Tyckte det var synd, en såpass ny och oetablerad ras i Sverige/Norge behöver ha en förening som arbetar med rasen, gör den känd och stödjer de som älskar rasen och vill se den växa sig stark i Sverige.

Tidigare styrelse, med Marianne i spetsen har etablerat arbetet på många viktiga plan. Vi alla kan inte nog tacka tidigare styrelsemedlemmar för allt det fina arbete de igångsatt.

Nu får vi i nyvalda styrelsen ta vid, värna det som gjorts och fortsätta med arbetet för världens finaste hundras, en riktig Broholmer.

Jag som nu sitter vid rodret sedan en tid, är sedan barnsben en stor hundälskare. Har haft lyckan att lära känna och leva med många olika raser. Såväl stora som små, har också arbetat professionellt med hundar och fött upp och tävlat i många år. Mitt kennelnamn är Enåsen.

Broholmer är en ny ras för mig sedan drygt tre år. Har nog aldrig levt med en så vänlig, trygg, snäll och godmodig hund. Fullkomligt älskar min danska Nanna.

Många av er har lång erfarenhet av rasen, har många kontakter med uppfödare i andra länder och i Sverige. Jag hoppas på er hjälp och ert stöd i detta så viktiga arbete för att rasen skall växa, hålla sig frisk och stark, både psykiskt och fysiskt.

Tveka inte att höra av er till mig eller övriga i styrelsen. Har ni tips, förslag och idéer, tveka inte att dela med er i stort och smått.

Kanske en del av oss ses snart i utställningsringen eller på en härlig gåtur tillsammans med våra fina hundar.

Många nya små broholmervalpar önskar jag också i framtiden.

Allt gott önskar jag, Yvonne Palm med styrelse.