Information från valberedningen

Vill du engagera dig i styrelsearbetet?

Inför vårt årsmöte är det flera poster i vår styrelse som skall gå till omval/nyval. Har du lust att delta lite mer aktivt i vår förening så är det väldigt välkommet, likaså om du har någon annan du vill nominera till vår styrelse. Det är då givetvis viktigt att den du nominerar är vidtalad och intresserad av ett uppdrag.

Poster som i styrelsen ska väljas är: Ordförande, 3 ledamöter och 4 suppleanter.

Vi behöver ha dina nomineringar eller din intresseanmälan senast 2024-01-12 med namn och kontaktuppgifter.

Sänd till valberedning@broholmer.se

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till någon av oss i valberedningen.

Calle Jonsson 070-351 14 84
Åsa Ström 070-714 43 34
Eva Käll 070-838 02 22

2024-01-01 är sista datum för motioner till årsmötet

Alla medlemmar i Broholmerföreningen Sverige-Norge har rätt att skriva och skicka in motioner till nästkommande årsmöte.

Enligt våra stadgar ska en motion som medlem önskar få behandlad vid årsmötet 2024-03-24 vara styrelsen tillhanda senast 2024-01-01. Motionen ska vara skriflig och undertecknad. Det går utmärkt att scanna in motionen och mejla den till sekreterare@broholmer.se

 

Bilder från Broholmerlägret i Gammelkroppa

Det blev ett lyckat Broholmerläger i år med många hussar, mattar och hundar. Dessutom fick vi njuta av lite sol och värme. Här nedan har vi publicerat ett axplock av alla bilder som togs under dagarna.

Lägret inleddes på fredagseftermiddagen och deltagarna välkomnades med snittar och bubbel. Innan kvällens middag hade vi en tipspromenad som särskilt uppskattades av hundarna.

Under lördagen höll Martti Källmalm en uppskattad föreläsning om Samarbete och relationsstärkande övningar mellan dig och din hund. Därefter blev det praktiska övningar utomhus tillsammans med våra hundar. På kvällen var det dags för jubileumsmiddag. Bill Lindwall inledde med att berätta om Broholmer-rasens historia och utveckling. Därefter serverades en trerätters middag. Under kvällen hade vi dragning i lotteriet med många fina priser. Dessutom delades diplom ut till hundar som avelsgodkänts.

Söndag förmiddag var det dags för utställning, officiell rasspecial. 27 hundar ställdes ut. Vi säger grattis till alla fina resultat och särskilt grattis till Lara Wspomnienie Darmy som blev BIR och Toke som blev BIM.

Helgen avslutades med lunch innan det var dags för hemfärd. Blev lite bråttom för att ta gruppfoto, men vår bästa festfixare Jack Kjöllerström ställde upp. Tack till alla som var med på årets läger!

Tre platser lediga till BPH Vingåker 2023-09-23

Anmälan till BPH i Vingåker 2023-09-23

Broholmerföreningen bjuder in till BPH lördag 23 september 2023.
I samarbete med Svenska Sennenhundklubben anordnar Broholmerföreningen BPH i Vingåker den 23 september.
För att anmäla dig gå in på
så kommer du till anmälningsformuläret.
Vid frågor, ring, sms:a eller mejla Bea på tel.070 255 98 38