Bilder från Broholmerlägret i Gammelkroppa

Det blev ett lyckat Broholmerläger i år med många hussar, mattar och hundar. Dessutom fick vi njuta av lite sol och värme. Här nedan har vi publicerat ett axplock av alla bilder som togs under dagarna.

Lägret inleddes på fredagseftermiddagen och deltagarna välkomnades med snittar och bubbel. Innan kvällens middag hade vi en tipspromenad som särskilt uppskattades av hundarna.

Under lördagen höll Martti Källmalm en uppskattad föreläsning om Samarbete och relationsstärkande övningar mellan dig och din hund. Därefter blev det praktiska övningar utomhus tillsammans med våra hundar. På kvällen var det dags för jubileumsmiddag. Bill Lindwall inledde med att berätta om Broholmer-rasens historia och utveckling. Därefter serverades en trerätters middag. Under kvällen hade vi dragning i lotteriet med många fina priser. Dessutom delades diplom ut till hundar som avelsgodkänts.

Söndag förmiddag var det dags för utställning, officiell rasspecial. 27 hundar ställdes ut. Vi säger grattis till alla fina resultat och särskilt grattis till Lara Wspomnienie Darmy som blev BIR och Toke som blev BIM.

Helgen avslutades med lunch innan det var dags för hemfärd. Blev lite bråttom för att ta gruppfoto, men vår bästa festfixare Jack Kjöllerström ställde upp. Tack till alla som var med på årets läger!