Broholmerföreningens nya hemsida

Varmt välkommen till Broholmerföreningens nya hemsida!

Den nya hemsidan har en enklare och renare layout.

Den tidigare hemsidanMed den gamla hemsidan försvinner en hel del tidigare funktioner, men eftersom vi är en liten förening känner vi i styrelsen att vi inte har tid att ta hand om medlemssidor och forum. Istället vill vi att viktiga nyheter ska synas tydligt!

Det ska bli lätt för dig som medlem att få veta nya regler om import och avel (och just nu händer det mycket inför det nya året), vilka aktiviteter vi gör i föreningen och vad som är viktigt att uppmärksamma! Hoppas ni kommer gilla den nya hemsidan.

Du som vill hålla dig ajour med vad som händer i föreningen och på hemsidan kan nu prenumerera på nyheter som publiceras på hemsidan.

Prenumerera på nyheter

Du kan via en RSS-läsare (bloggläsare) som Bloglovin eller Feedly prenumerera på Broholmerföreningens nyheter. Du behöver bara lägga till den här länken [http://feeds.feedburner.com/broholmerforeningen] till din prenumeration.

Vill du hellre läsa nyheterna via mail, skriver du i din e-mail nedan. Tänk på att du får ett bekräftelsemail direkt. Det måste du öppna och klicka på länken för att prenumerationen ska börja gälla.

Du anmäler dig här:

Fyll i din e-mail här:

Du kan närsom helst avsluta din prenumeration själv (längs ned i varje mejl står det hur man gör), eller ändra till en annan mailadress.