Monter på Hundrastorget Stockholms Hundmässa 2022

Nu är det dags att börja planera inför årets Stockholm Hundmässa 2022. I år går den av stapeln 10-11 december på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Efter två års uppehåll är det äntligen dags att få chans att visa upp vår härliga ras på Hundrastorget, Stockholms Hundmässa (SHM 2022). Tidigare har det hetat Rasklubbstorget och SKK har till årets mässa döpt om det till Hundrastorget. Här har man som besökare möjlighet att gå runt och se olika raser som representeras och om man har tur får man även klappa en vovve eller två.Vår monter brukar locka besökare med våra godingar som gärna visar upp sig.

För att följa reglerna behöver vi ha montern bemannad varje dag som mässan pågår (lör-sön). Tidigare år har vi testat både att vara några färre som bemannar under längre pass och även kortare pass, utdelat på fler representanter. Vår avsikt är att även i år, ha några fler representanter, dvs. kortare pass per hund. Det mår både hundarna och vi tvåbenta bäst av.

Vi vill gärna att du som är intresserad av att hjälpa till att stå i montern under mässan oavsett om det gäller under delar av en dag eller om du kan båda, att du mailar intresse till någon av oss, så att vi kan påbörja arbetet med att sätta ihop schema för bemanning osv.

Att stå i montern är urkul och vår fina ras får många nya beundrare varje år. Du mailar oss enklast på följande adresser:

Ordförande/sammankallande: Anne-Frid Örnestål rasmonterkommitte1@broholmer.se
Sofie Gredefors viceordforande@broholmer.se
Per Schröder-Hörnell kassor@broholmer.se