Presentation av styrelsemedlemmar, ledamot 2

Hej!

Jack heter jag, är norrlänning bosatt i Västra Götaland, närmare bestämt två mil från Lidköping.
Jag och min fru Christina bor på en gård med höns, ankor och andra djur, vi har även haft hästar och new foundland, fyra getter och en gris.

Efter varit utan hund några år sökte vi på olika egenskaper vi ville en hund skulle ha och där dök broholmer upp, vi tog kontakt med ett par hundägare och fastnade direkt.
Precis en sådan ville vi ha, många avrådde oss p.g.a det var stora tuffa jättefarliga mastiffer, men så fel dom hade.

Haley är vår första broholmer, förhoppningsvis inte sista, importerad från Danmark 2018.
När vi var och hälsade på valparna i femte veckan satte jag mig på backen och försökte bestämma mig, (6 tikvalpar hade vi att välja på), en valp utmärkte sig genom att gå runt och lukta in trädgården för att sedan komma fram till mig och klättra upp i knät för att lägga sig och sova, Haley hade bestämt sig vilken husse hon ville ha.