Presentation av styrelsemedlemmar, ledamot

IMG-20170111-WA0002_resized

Jag heter Patrik Martinsson och är ledamot i Broholmerföreningen Sverige/ Norge.

Vi ar en Broholmertik hos oss som heter ”Sivan” och är född i augusti 2016. Jag kom i kontakt med Broholmerrasen av en ren slump i slutet av 2015 då jag efter att ha sökt på olika hundar för att hitta en ras som kunde passa med vår familj då hittade Broholmern. Efter att ha läst på om rasen så passade vi på att åka ner med familjen till Jönköping för att få träffa hundarna i samband med att hundpromenad och årsmötet i Broholmerföreningen hölls. Vi fastnade direkt för dessa fina hundar och satte upp oss på valplistan, så i November 2016 fick vi äntligen åka och hämta vår nya familjemedlem ”Sivan”. Hon har visat sig fungera fantastiskt bra hemma hos oss och dessa första månader har varit väldigt lugna mot vad vi förväntat oss hos en valp. Vi har tre små barn hemma samt katt vilka även dom har fungerat jättebra ihop med ”Sivan”.

Så våra erfarenheter hittills är att Broholmern är en otroligt trevlig ras som fungerar ypperligt med små barn (givetvis under förutsättning att barnen respekterar hunden) och andra husdjur. Lätt att ha med sig i dom flesta sammanhang där det är lämpligt.

Vi bor i Stöpen 8 km norr om Skövde så om någon känner att man vill komma förbi för att träffa en Broholmer så står dörren alltid öppen. Det är bara att kontakta mig via mail så försöker vi få till det.

20170106_132137_resized