Presentation av styrelsemedlemmar, vice ordförande


Cia Odén, upplänning,  boende på Gotland sen 1989. Jag är hovslagare med hästgård. Bedriver verksamhet med travhästar och en islandshäst för hobbyridning. Bedriver även kennel Hoksel, där jag gått in min mors kennelnamn. Hon har fött upp border-och australisk terrier.

Kom i kontakt med broholmer genom ett reportage i Härliga hund 2008/2009.
Blev medlem i föreningen 2009 och följde med vad som hände i föreningen och rasens utveckling i Sverige. Åkte till Skuet i Broholm 2011 för att träffa rasen ordentligt, och satte mig i valpkö i Danmark efter det.
I maj 2012 föddes en kull i Esbjerg där jag fick möjlighet att köpa en hanvalp, Arnold, även kallad Arni.
2014 köpte jag Alva från Köpenhamn.
Både Arni och Alva är avelsgodkända, men Arni blev tyvärr sjuk 2016,och det blev inga valpar efter honom.
Alva har haft en kull födda i maj 2018, tillsammans med Asker.
Kull nr 2 är födda mars 2020, pappan är Loke från Ålborg, från den kullen sparade jag Hoksel Öja. Hon fick en kull med 9 valpar med Geir från Hinnerup i januari, sparat tiken Hoksel Thyra. Har svarta hanhunden Jomastis August, född oktober 2022.