Presentation av styrelsen, Clara Dahlberg, suppleant 3

Jag heter Clara Dahlberg och bor i Göteborg.

Jag har egentligen inte haft något större intresse för hundar sedan jag i femårsåldern blev biten av en tax. Men när äldste sonen kom hem med en bedårande dobbermanvalp förändrades min inställning totalt. Dobermann är en fantastisk familjehund. Intelligent, energisk och fullständigt lojal mot sin familj.

När Bosse och jag började närma oss pensionsåldern började vi leta efter en hundras med liknande egenskaper. Vaktig men ändå godmodig och vänlig, men med lägre energinivå och lite mindre behov av fysisk aktivitet. Vi besökte MyDOG i Göteborg och träffade på en ras vi inte kände till sedan tidigare, Broholmer. Vi föll direkt.

November 2020 fick vi chansen att hämta hem en valp från Åsa Ströms kennel, Ormanäsgårdens Broholmer. Nu har vår lille Bure blivit stor och verkligen uppfyllt alla våra förväntningar, och ……. lite till.