Presentation av styrelsemedlemmar, ordförande

maria
Jag heter Maria Stengaard och är ordförande i Broholmerföreningens styrelse sedan Mars 2017.

Bor i Bergshammar i utkanten av Nyköping med man, barn ,hundar och en katt. Hundarna är Bodil (Brombasken Basta) och en liten lurvig blandras vid namn Nilsson.

Bodil är min första Broholmer men jag har haft andra raser och min första hund var en Labrador som jag köpte som 15 åring.

Min hundbana började på en taxkennel då jag gick i fjärde klass och sedan dess har det fortsatt. Har som sagt haft Labrador men även schäfrar, Whippets som jag tävlade i kapplöpning med och Bullmastiff.

Då vi skulle titta efter ny hund så funderade jag noga över vad jag ville ha hunden till och vad som skulle passa oss just nu och efter en titt på SKK s hemsida hittade jag Broholmern som jag aldrig ens tittat åt tidigare och ångrar mig inte en sekund över det beslutet att skaffa en Broholmer.

Rasens egenskaper passar mig perfekt, mycket hund med ett lugnt och värdigt sätt. En hund du kan ha med dig överallt och som tycker om allt och alla.

Hundarna och jag är ute mycket i skog och mark och det blir en del utställningar.

Hoppas på att få Bodil godkänd (BPH kvar) så att jag kan ta en kull valpar våren 2018:)?

För tillfället är det full rulle i styrelsen,vilket jag tycker är jättekul. Först ut är det Broholmerföreningens rasmonter på Stockholmsmässan 3-4 december och till våren planeras ju för Broholmerläger på Gammelkroppa dit alla är varmt välkomna. (Mer info kommer).

Skulle man vara intresserad av att träffa en Broholmer är det bara att höra av sig, vi i styrelsen bor ju lite utspritt så det kanske finns någon som bor i närheten.

Ha det gott alla och på återseende //Maria ?