Rasmonter Stockholm Hundmässa 14-15 december 2019


Hej på er alla härliga medlemmar!

Så här i sommar och semestertider, tänkte vi i Rasmonterkommittén att det passar perfekt att börja planera inför årets mässa i Älvsjö, Stockholm Hundmässa 2019.

I år går den av stapeln 14-15 december på Stockholmsmässan.

Efter att ha avstått att ha en monter förra året i Rasklubbstorget, satsar vi i år igen på att visa upp vår underbara ras under Hundmässan.

På rasklubbstorget har man som besökare möjlighet att gå runt och se olika raser som representeras och om man har tur får man även klappa en vovve eller två. Vår monter brukar locka besökare med våra godingar som gärna visar upp sig.

För att följa reglerna behöver vi ha montern bemannad varje dag som mässan pågår. Tidigare år har vi testat både att vara några färre som bemannar under längre pass och även kortare pass, utdelat på fler representanter. Vår avsikt är att även i år, ha några fler representanter, dvs. kortare pass per hund. Det mår både hundarna och vi tvåbenta bäst av.

Vi vill gärna att du som är intresserad av att hjälpa till att stå i montern under mässan oavsett om det gäller under delar av en dag eller om du kan båda, att du mailar intresse till någon av oss, så att vi efter semestern kan påbörja arbetet med att sätta ihop schema för bemanning osv.

Att stå i montern är urkul och vår fina ras får många nya beundrare varje år.

Du mailar oss enklast på följande adresser:

Ordförande/sammankallande Anne-Frid Örnestål
rasmonterkommitte1@broholmer.se

eller

Emelie Rhodin
rasmonterkommitte2@broholmer.se

Vid frågor är ni hjärtligt välkomna att höra av er!

Hälsar
Anne-Frid och Emelie